Afhaalgerechten kerst
Afhaalgerechten Kerst- en Oudejaar 2014 – 2015
Hapjes
Hapjes in glaasjes 3 € /stuk
Zeeuwse diepe holle oester 2,5€ / stuk
Zeeuwse platte oesters 4/0 3 € / stuk
Voorgerechten
Terrine van ganzenlever met gelei van Sauternes en 18 €
koffie, bijpassend brood en confituren.
Rode tonijn demi-cuit met salade en crumble van gerookte 20 €
paling en ganzenlever.
Salade van Koningskrab, tomaatbereidingen en vinaigrette. 20 €
½ kreeft “Belle-vue”. 20 €
½ gegratineerde kreeft met groentjes en rijst. 20 €
Tartaar van tonijn met Bretoense langoustine en 45 €
‘Royal Belgian Caviar’ (15gr).
Hoofdgerechten
Zeetong met handgepelde garnalen, krokante groentjes en 25 €
ratte-aardappel.
Warme visschotel (5 soorten) met groentjes en pommes Duchesse. 25 €
Nootjes van hertenkalf met wintergarnituur. 25 €
Fazant ‘Fine Champagne’ met appel, witloof en veenbesjes. 25 €
Waterzooi van gehele kreeft met pommes Duchesse of 30 €
wilde rijst.
Brood en nagerecht
Tafelbroodjes: 3 soorten per persoon. 3 € p.p.
Assortiment van gerijpte kazen (7 soorten) met bijhorend brood 12 €
en confituur.
Vers gedraaid ijs (vanille, koffie, Kirsch, praliné) 12 €/ L
Afhaalmenu Kerstavond / Kerstdag / Oudejaarsdag
Hapjes (3 glaasjes)
***
Verschillende bereidingen van Bellota ham, met kreeft en Koningskrab,
gepekelde groenten, vinaigrette van tomaat.
***
Hertenkalffilet met wintergarnituur, aardappel-truffelbeignets, jus van gebrande ui en specerijen.
***
Kersttaartje 2014
€ 60,00/persoon, inclusief assortiment tafelbroodjes
(Alle gerechten zijn af te halen voor 17h00 op 24 of 31 December 2014)