_DSC1089

Menu’s

Menu ‘Smaak en Innovatie’.


Carabiñerogarnaal en Sockeyezalm

Bloedsinaasappel met gefermenteerde venkel-wortel-bulgursalade.
Tartaar van Carabiñeros, crème van geconfijte ratte-aardappel,
ijspoeder van gerookte wilde zalm en Avruga.
Racecracker met Wilde zalm demi-cuit,
Tom kha kai en gepekelde groentjes.

***

(*) “Sint-Jacobsvrucht en Oester”

    Gemarineerde en gebakken St-Jacobsvrucht met variëteiten
van groene groenten, zuring, kefir en Gillardeau-oester.
Platte Zeeuwse oester met crème van aardappel en zwarte truffel.
Ceviche van St-Jacobsvrucht met oesteremulsie.

***

Catch of the day – Kreeft – Asperges.

Pasta ‘Carbonara’, Oude Roeselaarse Brokkelkaas,
Daslook en Waterkers.

***  

Melkkalf

Filet ‘BBQ’ met assortiment baby-groentjes ‘lente in zicht’,
jus van eekhoorntjesbrood,
Zwezerik bereid à la ‘Tajine’.

***

Citrus All The Way

Mandarijn, Yuzu, Calamansi, Yoghurt.

***

Mar Adentro

Mango, Duindoornbes, donkere chocolade, Avocado, Hierbas.

 

 

Assortiment van geaffineerde kazen ( + € 12/18)

(bijgaand glaasje Madeira “The Madeira Collection N°1”)

 

 Verkorte menu: € 85
Arrangement wijn, inclusief dessertwijnen: € 44

(*) Volledige menu: € 105
Arrangement wijn, inclusief dessertwijnen: € 54

Deze menu wordt opgediend voor de gehele tafel.

Marktmenu

Deze menu wordt samengesteld volgens marktaanvoer.

Marktmenu 3 gangen

(Enkel ’s middags, uitgezonderd zondag)

Menu 3 gangen: € 52
Arrangement wijn: € 14

Marktmenu 4 gangen

(niet op zaterdagavond)

Menu 4 gangen: € 74
Arrangement wijn: € 21

© Prestige Media