Menu’s
Menu ‘Smaak en Innovatie’.
Carabiñerogarnaal en Sockeyezalm
Bloedsinaasappel met gefermenteerde venkel-wortel-bulgursalade.
Tartaar van Carabiñeros, crème van geconfijte ratte-aardappel,
ijspoeder van gerookte wilde zalm en Avruga.
Racecracker met Wilde zalm demi-cuit,
Tom kha kai en gepekelde groentjes.
***
(*) “Sint-Jacobsvrucht en Oester”
Gemarineerde en gebakken St-Jacobsvrucht met variëteiten
van groene groenten, zuring, kefir en Gillardeau-oester.
Platte Zeeuwse oester met crème van aardappel en zwarte truffel.
Ceviche van St-Jacobsvrucht met oesteremulsie.
***
Catch of the day – Kreeft – Asperges.
Pasta ‘Carbonara’, Oude Roeselaarse Brokkelkaas,
Daslook en Waterkers.
***
Melkkalf
Filet ‘BBQ’ met assortiment baby-groentjes ‘lente in zicht’,
jus van eekhoorntjesbrood,
Zwezerik bereid à la ‘Tajine’.
***
Citrus All The Way
Mandarijn, Yuzu, Calamansi, Yoghurt.
***
Mar Adentro
Mango, Duindoornbes, donkere chocolade, Avocado, Hierbas.
Assortiment van geaffineerde kazen ( + € 12/18)
(bijgaand glaasje Madeira “The Madeira Collection N°1”)
Verkorte menu: € 85
Arrangement wijn, inclusief dessertwijnen: € 44
(*) Volledige menu: € 105
Arrangement wijn, inclusief dessertwijnen: € 54
Deze menu wordt opgediend voor de gehele tafel.
Marktmenu
Deze menu wordt samengesteld volgens marktaanvoer.
Marktmenu 3 gangen
(Enkel ’s middags, uitgezonderd zondag)
Menu 3 gangen: € 52
Arrangement wijn: € 14
Marktmenu 4 gangen
(niet op zaterdagavond)
Menu 4 gangen: € 74
Arrangement wijn: € 21