Van Oud naar Nieuw
Menu Sint – Sylvester
Champagne Jacquart ‘Brut Mozaïque’ vergezeld van 5 verfijnde hapjes.
***
Tartaar van Wagyu-beef met ‘Royal Belgian Caviar’,
geroosterde Bretoense st-Jakobsvrucht, tataki van Wagyu,
emulsie van oester en Thaise vinaigrette.
‘Domaine Ferrandière’ Pays d’Oc 2013
***
Jonge zeeduivel in korst van gember-citroengras
met venkel-wortelbereidingen, gebakken langoustine,
emulsie van frisse curry en bergamot-mousseline.
‘Mas de la Doux’ Côte du Roussillon 2013
***
Lomo Iberico met zwarte wintertruffel, knolselder “beurre noisette”,
witloof en gekonfijte sjalot, jus van gebrande ui.
‘Príncipe de Viana’ Navarra, Crianza 2009
***
Nagerecht ‘Sint – Sylvester’
***
Koffie en versnaperingen
Champagne om middernacht
Drank en muzikale omlijsting tot huiswaarts toe
€ 140,00 p.p. All in