Menu ‘Smaak en Innovatie’

 

3 Bereidingen van Garnaalvariëteiten

Cevishe ‘Klassiek’ Carabinero garnaal
Carpaccio Argentijnse gamba - paksoi  - verbena - kaffirlimoen - kaviaar
Grijze handgepelde garnaal - tomaatvaria - artisjok - Bellota - Burrata ‘Maison’

 

***

 

Zeebaars - Inktvis

Salade van Quinoa - gerookte aubergine - rundswang
bouillon van dashi en kokos - zuring
‘Gratin Dauphinois New Style’

 

***


* Oosterschelde kreeft - Pasta ‘Carbonara’
erwt - tuinboon - chorizo - waterkers


***

 

Cinco preparaciones de Ibérico Bellota

 Pluma - Secreto - Mejilla - Jamon - Picado
Groene asperge - girolle - gepekelde ui - aïoli

 

***

 

Cherry Lips
Bereidingen van kers - cheesecake – Colombian chocolate - Kirsch


***


Peach
yoghurt - citrus - beurre noisette


 

Assortiment van geraffineerde kazen (+ €18)
(bijgaand glaasje Madeira “The Madeira Collection N°5”)
 

 


 

Volledig menu :€ 105

Arrangement wijn € 45

* Als u dit gerecht in de menu wenst, wordt een supplement van 25 € aangerekend.  Met een glaasje aangepaste wijn aan 10 €

Deze menu wordt opgediend voor de gehele tafel.