Menu ‘Smaak en Innovatie’


‘Crustacés’
Zeeuwse kreeft, Noordzeekrab, Kingkrab en Lagoustine 
Salade van baby-groentjes, citroenverbena en zilte blaadjes 
Gebrande lemoen, tartaar van carabineiro en wakame

***

Pladijs / Inktvis
Mediterraanse groenten, mierikswortel, tomaat variëteiten, bellota
Pizza met burrata en ansjovis


***

Bressekip
in 3 bereidingen : Crispy filet, vol-au-vent en gerookt
Rode biet, granny smith, groene asperge en girrolles met een jus naturelle en creme van eekhoorntjesbrood

Een gerookte praline met krokant 


***

Purple Red
Japanse wijnbes, framboos, violet en witte chocolade

***

Dame Blanche inspiratie “Ibiza 2019”

 

 

Assortiment van geraffineerde kazen (+ €18)
(bijgaand glaasje Madeira “The Madeira Collection N°5”)



 

Volledig menu :€ 105

Arrangement wijn € 45

* Als u dit gerecht in de menu wenst, wordt een supplement van 25 € aangerekend.  Met een glaasje aangepaste wijn aan 10 €

Deze menu wordt opgediend voor de gehele tafel.