Menu ‘Smaak en Innovatie’

 

Cevishe Zeebaars - Langoestine

-Cevishe Zeebaars ‘Lima’- Gebakken Langoestine-Fideua-
-Gebrande Zeebaars-Fingerlime-Mexicaanse Kruiden-

* - 
LANGOESTINE-BURRATA-COEUR DE BOEUF -
‘UPGRADE MET OSETRA KAVIAAR’ (€ 15,-/10 GR.)

 

***

 

‘Catch of the Day’ - Groene Asperge Pertuis

-Asperge-Gefermenteerde Look-Yuzu-Daslook-

* -Brioche-Paling-Kervel

 

***

 

* ’Puur Zeeland’ - Pasta ‘Oud Brokkel Kaas’

-Oosterscheldekreeft-Wulken-Zeegroenten-Witte Pens- -Jus van Kreeft-Dragonolie-

 

***

 

Simmenthal Rund - 2 bereidingen

-Filet pur BBQ-Inlandse Asperge-Erwt- -Tuinboon-Frisse kruiden-Morielje-

* -Gerijpte Tartaar-Pickels-Olijf-

 

***

 

‘Strawberry 2018’ Ruby Edition

-Roze Chocolade-Aardbeivaria-Rabarber-Citrus-Basilicum-

 

***
 

‘Schaak mat’

-Chocolade-Cheesecake-Citrusvariëteiten-


 

Volledig menu :€ 105

Arrangement wijn € 45

* Als u dit gerecht in de menu wenst, wordt een supplement van 25 € aangerekend.  Met een glaasje aangepaste wijn aan 10 €

Deze menu wordt opgediend voor de gehele tafel.