Menu ‘Smaak en Innovatie’

 

Gebakken en Cevishe van Langoestine met Kaviaar Avocado, Fideua, burrata, vinaigrette van gerookte soya, Tom-kha-kai Oestercocktail met aardpeer en Doyenne peer, vanille en witte chocolade

***

Schol met gemarineerde en gegrilde Sint-Jacobsvrucht, knolselder in hooi, bereidingen van butternutpompoen en sauce vierge

***


*Pasta ‘Carbonara’ Fazant en Zwezerik met bereidingen van eekhoorntjesbrood en Herfsttruffel


***


Hertenkalf met bereidingen van ganzenlever spitskoolvariëteiten en girolle


***

Blauwe bes met ruby chocolade, hangop en duindoornbes


***


Rijst, karnemelk, emulsie van pandan, kafir

Assortiment van geraffineerde kazen (+ €18) (bijgaand glaasje Madeira “The Madeira Collection N°5”)
 


 

Volledig menu :€ 105

Arrangement wijn € 45

* Als u dit gerecht in de menu wenst, wordt een supplement van 25 € aangerekend.  Met een glaasje aangepaste wijn aan 10 €

Deze menu wordt opgediend voor de gehele tafel.