Menu ‘Smaak en Innovatie’


‘Crustacés’
Zeeuwse kreeft, Noordzeekrab, Kingkrab en Lagoustine
Ceviche van komkommer, ui en advocado
Citroenverbena en zilte blaadjes
Gebrande limoen, tartaar van carabineiro en hitsjiki

***

Pladijs / Inktvis
Mediterraanse groenten, mierikswortel, tomaat variëteiten, bellota
Pizza met burrata en ansjovis


***

Bressekip 3x geserveerd
Filet met rode biet, kersen en cumbava limoen
Vol-au-vent met sot l’y laisse in ‘cassolet’
Praline van de bout, crispy huid en eendelever


***

Purple Red
Japanse wijnbes – framboos – violet – sangria - witte chocolade

***

Dame Blanche inspiratie “Ibiza 2019”

 

 

Assortiment van geraffineerde kazen (+ €18)
(bijgaand glaasje Madeira “The Madeira Collection N°5”)



 

Volledig menu :€ 105

Arrangement wijn € 45

* Als u dit gerecht in de menu wenst, wordt een supplement van 25 € aangerekend.  Met een glaasje aangepaste wijn aan 10 €

Deze menu wordt opgediend voor de gehele tafel.