Menu ‘Smaak en Innovatie’

 

Gebakken en Cevishe van Langoestine met Kaviaar
Avocado, Fideua, burrata, vinaigrette van gerookte soya, Tom-kha-kai
Oestercocktail met aardpeer en Doyenne peer, vanille en witte chocolade

 

***

 

Schol met gemarineerde en gegrilde Sint-Jacobsvrucht, knolselder in hooi, bereidingen van butternutpompoen en sauce vierge

 

***

*Pasta ‘Carbonara’ Europese kreeft met bereidingen van eekhoorntjesbrood

***

 

Wilde eend met bereidingen van ganzenlever
spitskoolvariëteiten en girolle

Geconfijt boutje van eend, popcorn, parmezaan

***


Blauwe bes met ruby chocolade, hangop en duindoornbes

 

***

 

Rijst, karnemelk, emulsie van pandan, kafir



 

Assortiment van geraffineerde kazen (+ €18)
(bijgaand glaasje Madeira “The Madeira Collection N°5”)


 

 


 

Volledig menu :€ 105

Arrangement wijn € 45

* Als u dit gerecht in de menu wenst, wordt een supplement van 25 € aangerekend.  Met een glaasje aangepaste wijn aan 10 €

Deze menu wordt opgediend voor de gehele tafel.